WDM-VENDING

WDM Vending is een full-service-vending-organisatie. Door vaste routeoperators wordt gezorgd voor dagelijkse vulling van vele automaten. Het automatenaanbod varieert van koffieautomaten, spiraalautomaten met versnaperingen, belegde broodjes en frisdrank tot aan waterfonteintjes.

De klantenkring van WDM bestaat vooral uit grote logistieke dienstverleners, fabrieken en middelbare scholen. Voor locaties vanaf 150 medewerkers bieden wij een full-service-pakket op warme-drankvoorzieningen. Hierbij is het doel het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers door (dagelijks) de warme-drankenautomaten te vullen, schoon te maken en zorg te dragen voor het voorraadbeheer op locatie. Naast de automatencatering levert WDM een breed aanbod van aanverwante horecagroothandelartikelen.

WDM is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door een jaarlijkse stabiele maar sterke groei welke mogelijk wordt gemaakt door toegewijde medewerkers en tevreden klanten. Streven naar klanttevredenheid als middel voor winstgevendheid en anders werken dan anderen door buiten de gebaande paden te treden, zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Onze relatief kleine organisatie combineert de korte lijnen en service van een familiebedrijf met de professionaliteit en kennis van de grote multinationals/voedingsproducenten waar we intensief mee samenwerken.

Speciaal voor middelbare scholen heeft WDM een nieuw concept opgezet: "De verantwoorde schoolkantine". Het unieke hieraan is dat dit inspeelt op het bewustwordingsproces van de relatie tussen voeding en beweging. Dit gaat verder dan alleen bij leerlingen, ook  ouders, ouderraad en de schooldirectie worden hierin betrokken.

WDM Schoolcatering is door haar inzet en unieke aanpak beloond met een aanbeveling door Het Voedingscentrum.